Raindrop Technique

Voor deze behandeling haalde Gary Young zijn inspiratie bij de Lakota Indianen.

Het is een massage van rug en voeten met 9 verschillende etherisch oliën van Young Living:
Valor, Oregano, Thyme, Basil, Cypress, Wintergreen, Marjoram, Peppermint en Aroma Siez. Ze worden aangevuld met 2 massage-oliën V6 en Ortho Ease.

Met een speciale techniek, de Vitaflex, worden ze aangebracht op de voeten. Vervolgens worden ze op en langs de wervelkolom gedruppeld. Daar worden ze zachtjes “ingevederd”. Afhankelijk van welke olie worden ze nog met andere technieken dieper aangebracht. Deze behandeling brengt het lichaam opnieuw in balans en zorgt voor een ontspannen gevoel.

Een sessie duurt 1 uur.
Prijs per sessie: 75 euro

Vanaf 01/01/2024

Prijs per sessie: 80 euro

Meer info:
https://www.youngliving.com/raindrop/

Young Living Essentiële Oliën zijn gegarandeerd puur, onverdund en zuiver, en voldoen aan de hoogste standaarden ter wereld. Belangrijk:. De producten en technieken vermeld op deze site zijn niet bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. Mogen we u erop attent maken dat wat hier wordt besproken geen medisch advies inhoudt en niet ter vervanging mag gezien of gebruikt worden van geschikte medische hulp. Gebruik alleen gegarandeerd zuivere oliën, en volg de instructies van de producent.