Mijn aromaverhaal

Hoe het voor mij begon…

Een aantal jaren geleden tijdens mijn shiatsu-opleiding zat ik in een dipje qua gezondheid en bijkomend mijn moraal.
Tijdens de les kwam dit ter sprake en mijn toenmalige docente, nu collega en vriendin, raadde mij aan om RC en Inner Defense van Young Living te gebruiken. Ik had er nog nooit van gehoord maar was van het principe ‘baat het niet, het schaadt ook niet’.

De RC is een samengestelde etherische olie die o.a. een aan Eucalyptussoorten bevat en de luchtwegen ondersteunt en ruimte creëert om vrijer de ademen. De Inner Defense zijn gelcapsules met olie die je je helpen om van binnenuit in je kracht te komen. Voor mij was dit een hele verheldering!

Dus van het 1 kwam het andere, mijn collectie is serieus gegroeid door de jaren heen en ik kan het niet laten iedereen erover te informeren. Ik kan de oliën en natuurlijke producten niet meer missen in ons gezin en in de shiatsupraktijk.

Een etherische olie is niet alleen een fijn geurtje maar kent vele toepassing als ondersteuning naar ons fysiek en mentaal welzijn.

Young Living werkt met het “Seed to Seal”-proces. Dit betekent dat ze de kwaliteit van het zaadje in de hand heeft tot aan de verzegeling van de dop van het flesje. Alles wordt zelf verwezenlijkt en niet uitbesteed. Zo houden zij een overzicht en controle over het volledige productieproces. Alles wordt biologisch geteeld, de destillatie is zuiver zonder chemicaliën en op lage temperatuur. Het eindproduct wordt streng gecontroleerd alvorens het wordt gebotteld en verkocht.

Ze hebben zowel singles, enkelvoudige oliën als Lavender en Peppermint maar ook blends. Dit zijn uitgekiende samenstellingen met klinkende namen als Purification, Stress Away, Believe, …
Naast de oliën hebben ze ook een hele reeks voedingssupplementen, verzorgings- en huishoudproducten. Deze voldoen eveneens aan hun strenge vereisten. Wil je natuurlijke producten zonder chemische bestanddelen kies dan voor Young Living!

Je weet niet waar te beginnen?

Met de Premium Starter Kit natuurlijk! Hij bevat 11 oliën die dagelijks van pas kunnen komen. Daarnaast zit er ook een mooie diffuser/verstuiver bij, een flesjes basisolie en Ningxia Red voor je dagelijkse dosis energie en antioxidanten  en informatie.

Bestellen doe je door een account aan te maken. Dit kan door middel van onderstaande link. Schrijf je in als lid. Dit maakt dat je de producten 24% goedkoper kan kopen. Je hoeft hiervoor geen minimumaankoop te doen en geen maandelijkse bestellingen indien je dit niet wenst, … Ga je toch van start met een maandelijkse automatische bestelling dan kan je punten sparen voor gratis producten.

(Is het account een jaar niet-actief dan valt hij automatisch weg)

Je kent nog niks van de producten?

Geen paniek! Door mijn distributeursnummer te gebruiken heb je direct een hulplijn bij de hand. Ik sta je bij met al je vragen.

Een account aanmaken: Registreer je hier

Wil al wat meer concrete info? Bekijk even de DIY’s of oliebabbels op ons Youtubekanaal.

Meer info via:
http://www.youngliving.com/nl_NL

Young Living Essentiële Oliën zijn gegarandeerd puur, onverdund en zuiver, en voldoen aan de hoogste standaarden ter wereld. Belangrijk:. De producten en technieken vermeld op deze site zijn niet bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. Mogen we u erop attent maken dat wat hier wordt besproken geen medisch advies inhoudt en niet ter vervanging mag gezien of gebruikt worden van geschikte medische hulp. Gebruik alleen gegarandeerd zuivere oliën, en volg de instructies van de producent.

Distributeursnummer: 1207566